Årsmötet den 27 februari 2021 -  INSTÄLLT!

Styrelsen har beslutat att gå på SKK´s och Svenska Terrierklubbens rekommendationer att skjuta upp årsmötet den 27 februari 2021 för verksamhetsåret 2020 till februari 2022.
Hur ett sådant årsmöte går till kan du läsa i bifogat material från SKK (se nedan).
Samtliga årsmöteshandlingar för verksamhetsåret 2020 (dock ej den ekonomiska redovisningen) samt verksamhetsplan och budget för verksamhetsår 2021 kommer att finnas tillgängligt här på hemsidan senast en veckan innan utlyst årsmöte dvs 19/2  2021.
Inlämnade motioner skall vara styrelsen tillhanda senast den 29 januari 2021. Beslut tas på årsmötet 2022. Motioner och svar som avser verksamhetsår 2021 kommer att redovisas med övriga årsmöteshandlingar.

Mvh
Eva Joelsson
Ordförande
e.u. styrelsen 

Information från SKK om uppskjutna årmöten (Man kan behöva scrolla ner en bit för hitta informationen)

Välkommen till Värmland-Dals Terrierklubb! Här på hemsidan hittar du senaste nytt om oss.

loading...

Om VdTek

Utställning

Funktionär

2020-09-16


Hej medlem,

Först vill jag hälsa våra nya medlemmar välkomna till Värmland-Dals Terrierklubb! 
Vid Svenska Terrierklubbens styrelsemöte i slutet av augusti 2020 kom man fram till att medlemmar som hört till Dalarnas Terrierklubb nu kommer tillhöra oss. Och det skapar nya spännande möjligheter, som att förhoppningsvis i framtiden kunna arrangera ytterligare en utställning någonstans i distriktet.

Just nu ser vi dessutom över vilka ytterligare aktiviteter vi skulle kunna anordna. Vi efterlyser därför eldsjälar/personer som tillsammans med oss vill arbeta för aktiviteter ute lokalt i vårt stora distrikt. Det kan vara en promenad, en ”pröva på dag” med agility, lydnad, spår, valpkurs, handlerkurs, föreläsning med mera. Ja listan kan bli hur lång som helst om man vill, men det behövs ideella krafter. Idéerna finns!

Har just Du något annat du vill ta upp med oss i styrelsen så hör gärna av dig.

Väl mött!
Eva Joelsson
Ordförande

Kontakt

Eva Joelsson - ordförande

ordforande@vdterrierklubb.se
Regina Piscator - sekreterare
sekreterare@vdterrierklubb.se